Rólunk

„A minőség azt jelenti, hogy akkor is jól csinálsz valamit, amikor nem látják.”  – Henry Ford

Vállalkozásunkat 2004-ben alapítottuk, családi vállalkozásként. Az elmúlt évek alatt mindig újabb és újabb kihívásoknak tettünk eleget megrendelőink – számos kisebb és nagyobb cég, szervezet, egyesület -megelégedettségét szolgálva. Sokszínűségünket és folyamatos megrendeléseinket rugalmasságunknak, precizitásunknak, szorgalmas és korrekt munkavégzésünknek köszönhetjük.

2012-ben Tamásiból Ballószögre helyeztük telephelyünket, jelenleg is itt várjuk régi és új megrendelőinket. 

Gépparkunkat folyamatosan bővítettük és fejlesztettük. 2020-ban digitális nyomtatással és fóliázással bővítettük profilunkat.

Aki a Maurer Hímző és nyomóműhely mögött van

Maurer Zsuzsa vagyok, én vagyok a Maurer Hímző és Nyomóműhely alapítója, és üzletvezetője. Könnyűipari mérnökként dolgoztam varrodavezetőként, majd a vállalkozói szférában találtam meg az igazi helyem.

16 éve foglalkozom emblémázással, ehhez értek, ebben vagyok a legjobb. Ezért is fontos , hogy a MAURER HÍMZŐ és NYOMÓMŰHELY csak minőségi hímzést, nyomtatást adjon ki a kezéből az Ön számára. Ez így volt a kezdetek kezdetén, és így van a mai napig is!

Ügyfeleinkkel én tartom a kapcsolatot, személyesen, telefonon, vagy online. Ez a személyes garanciám, hogy Nálunk Ön lesz az első!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Legyen Ön is az Ügyfelünk!

Email

info@maurerhimzes.hu

Telefon

+36 30 431 8135

Címünk

6035 Ballószög
III. Körzet 71/c